• GocamperPortugal

Langzaam aan weer vooruit!

Updated: May 27, 2020

Hier in Portugal is de noodtoestand af gelopen nacht geëindigd. Niet dat alles nou weer kan of mag, maar we kunnen eindelijk weer vooruit kijken en plannen maken. Alles zal weer in stappen en langzaam aan weer opgebouwd worden. Het is in ieder geval nu weer mogelijk om binnen de grenzen te reizen.

Campings zijn nog niet open, dat duurt nog een kleine 3 weken, maar de vrije camperplaatsen zijn wel weer toegankelijk. Wel eigen sanitair mee en een portie gezond en verantwoord verstand, en natuurlijk de benodigde afstand in acht houden, maar het begin is er.

Wij kunnen niet wachten tot we onze eerste rit weer kunnen maken en alle mooie plekjes of "gelegenheidjes" (ik weet het, het is geen goed woord, maar daarmee bedoel ik speciale situaties, kleine momenten, bijzondere plekjes en noem maar op) weer kunnen gaan ontdekken. De toeristische plaatsen zullen wij in ieder geval nog wel even mijden, maar daar ligt onze voorkeur ook helemaal niet.

Nu hopen we dat ook de grenzen weer snel open gaan en we weer gasten vanuit de rest van Europa kunnen gaan verwelkomen, zowel in onze campers, als in onze vakantiewoning en op onze camperplaats.


En wilt u deze kant op komen maar u weet niet hoe u een verantwoorde reis kunt plannen? Wij kunnen u helpen graag bij het samenstellen van een reis op maat, waarbij u een onvergetelijke vakantie zult krijgen, mooie dingen zult beleven maar de drukte en risico volle plaatsen kunt vermijden.

55 views0 comments
Contact Us

TEL:

00351 915685895 (PT)

0031 6 49704588 (Nl)

(ook whatsapp)

          

E-MAIL: portugaltravelling@gmail.com

Follow Us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Reflection
  • Twitter Reflection

Copyright © 2020 - All Rights Reserved - VW Holiday