• GocamperPortugal

Rondreis door Oost en Zuid Portugal

Updated: Jun 24, 2020

We zijn al een tijdje bezig met het uitzetten van een 10 daagse route door het oosten en zuiden van Portugal. En elke keer komen daar weer toevoegingen bij en pas ik de route weer aan omdat ik bedacht dat er nog een mooi plekje of een leuk weggetje was waar de route eigenlijk ook langs moet gaan. Wat is dat een mooi gebied en wat heeft dit veel te bieden.

Het is heerlijk om door alle reisverslagen van de afgelopen jaren te bladeren, foto's bij langs te gaan, video's terug te kijken en herinneringen op te halen. Ondertussen komen er bij mij alweer allemaal nieuwe bestemmingen boven voor een weekendje weg.

Enfin, toen ik dacht dat ik een mooie route had samengesteld had ik een probleem. Best wel een groot probleem, want, ondanks dat het rondje zeker heel interessant was, bleek dat er te veel in ons rondje zuidoost Portugal gepropt was. Te veel mooie plekjes, te veel kilometers en te weinig tijd om te genieten.

Dus toen moest ik de route opnieuw bij langs en hier en daar met pijn in het hart, wat onderdelen skippen. Nu rest nog de allerlaatste check voor mij en dan laat ik een proefdruk maken. Deze wordt nog even gecheckt door een derde partij, mijn lieve ouders, en dan kan deze route definitief worden gedrukt.

Het boekje bevat naast de route zelf, ook informatie over leuke en interessante plekjes en bezienswaardigheden langs deze route. Verder staat er wat algemene informatie in en typisch Portugese recepten die gemakkelijk in de camper te bereiden zijn.

Ook is er ruimte om een eigen reisblog bij te houden, zodat u later nog na kunt genieten van deze trip.


Deze route is te bestellen bij de huur van één van onze VW campers in Portugal. Ook bieden we de mogelijkheid om een route op maat voor u uit te zetten.Contact Us

TEL:

00351 915685895 (PT)

0031 6 49704588 (Nl)

(ook whatsapp)

          

E-MAIL: portugaltravelling@gmail.com

Follow Us
  • Instagram Social Icon
  • Facebook Reflection
  • Twitter Reflection

Copyright © 2020 - All Rights Reserved - VW Holiday